Optiek Keppens

Optiek Keppens

24 april 2018

Bij Optiek Keppens​ zijn er grote werken gepland. Samen met Signoritas werd er voor gezorgd dat u de koopjes niet over het hoofd ziet.

Slag om de Noordzee

Slag om de Noordzee

17 april 2018

Op de tentoonstelling 'WO I, de slag om de Noordzee' (van 21 april tot en met 31 augustus 2018 in het Provinciaal Hof in Brugge) ontdek je het onderbelichte verhaal van de oorlog op zee én van de essentiële rol van de stad Brugge als zenuwcentrum van de hele operatie. Op de gevoelige vloer werd een 28m lange statische vloersticker aangebracht. Deze doorsnede van een duikboot uit WO I laat je op een unieke manier kennis maken met het oorlogsleven op zee. Scenografie: Koen Bovée

Biovita Roeselare

Biovita Roeselare

5 april 2018

Wilt u uw winkelraam eens goed in de kijker zetten met mooie raamstickers? Wij geven uw graag advies op maat. Bij Biovita Roeselare hebben ze alvast de smaak te pakken!

Muurstickers

Muurstickers

15 maart 2018

Op zoek naar unieke muurstickers of fotobehang? Wij geven u graag advies op maat over ontwerp en materialen.

Colard Mansion

Colard Mansion

5 maart 2018

Signoritas aan de slag tijdens de opbouw van de expo 'Haute Lecture by Colard Mansion' in het Groeningemuseum. (Musea Brugge) Scenografie: Koen Bovée Grafische vormgeving: Pascal Van Hoorebeke en Jo De Baerdemaeker

Bazookas

Bazookas

11 december 2017

Bij Bazookas, een creatief mobile agency, weten ze hoe je de volledige kracht van een mobile device kan loslaten om fantastische, persoonlijke ervaringen te creëren. Signoritas mocht het interieur van het nieuwe kantoor onder handen nemen.

Tout Court

Tout Court

7 december 2017

Stalen balustrades, deuren of ramen nodig? Dan bent u bij Tout Court aan het juiste adres. Signoritas gaf hun bestelwagen een subtiele 'metal look' met deze koperfolie.

Circuit 2017

Circuit 2017

28 november 2017

Van woensdag tot zondag kan u het Concertgebouw Brugge​ en zijn collectie (klank)kunst bezoeken tijdens een gloednieuw parcours 'Circuit', met gids of op eigen houtje. Signoritas werd uitgedaagd om subtiele belettering op verschillende moeilijke ondergronden aan te brengen. Neem een kijkje en laat u leiden.

Balthasar

Balthasar

28 november 2017

Een hippe interieurzaak/koffiebar? Daar zeggen we geen neen tegen! Raam- en interieurbelettering, een groot krijtbord, quotes op verschillende ondergronden,...Alles kwam aan bod bij Balthasar Brugge. Veel succes met de nieuwe zaak!

William Kentridge

William Kentridge

28 november 2017

William Kentridge. Smoke, ashes and SIGNORITAS!

Pieter Pourbus

Pieter Pourbus

28 november 2017

Ontdek en bewonder het indrukwekkende oeuvre van 'Pieter Pourbus en de vergeten meesters' in het Groeningemuseum. Signoritas mocht in samenwerking met de scenograaf en de grafische vormgever haar 'lettertje' bijdragen. Scenografie: Koen Bovée Grafische vormgeving: Pascal Van Hoorebeke

Family trail Historium

Family trail Historium

15 november 2017

Beleef met je familie tal van nieuwe, leuke activiteiten in het Historium en volg de Family trail. Alleen voor echte speurneuzen! Grafische vormgeving: GraphicMatic

Save The Planet

Save The Planet

29 oktober 2015

Naar aanleiding van de VN-klimaattop in Parijs hebben we voor Concertgebouw Brugge een ecologische digitale print gekleefd. Met de op watergebaseerde inkten van onze latex-printer en PVC-vrije vinyl proberen we ons steentje bij te dragen.

inkom concertgebouw 2015-2016

Feeling the vibes

15 juli 2015

Het nieuwe seizoen 2015-2016 wordt één langgerekte trek naar het zuiden.

Sightseeing in Roemenië

Sightseeing in Roemenië

3 juli 2015

Victor, Sigi, Jotte en Karel maken een roadtrip door Roemenië gesponsord door The North Face Brugge en Signoritas.

Triënnale kleurt Brugge

Triënnale kleurt Brugge

20 mei 2015

Triptiek

Triptiek

29 januari 2014

Triptiek van Johannes de Doper en Johannes de Evangelist. Nagemaakt in opdracht van het Memling museum.

Op een creatief 2014

Op een creatief 2014

23 december 2013

Memling

Memling

2 september 2013

De inkom van het museum Sint-Janshospitaal krijgt een stukje Memling.

Speelmobiel

Speelmobiel Jeugddienst Brugge

5 augustus 2013

De jeugddienst van Stad Brugge pakt haar speelmobiel opnieuw in. De pitch voor de illustraties werd gewonnen door GraphicMatic. Onze nauwe samenwerking resulteerde in een geslaagde car wrap.

Ingang concertgebouw Brugge

Ingang concertgebouw Brugge

3 juli 2013

De ingang van het concertgebouw Brugge steken we in een nieuw jasje voor 2013-14.